Νέο Kuga

Φορτίστε το και είναι έτοιμο να σας πάει οπουδήποτε.

NEO FORD KUGA PLUG-IN HYBRID

Το νέο Ford Kuga διαθέτει κομψό στυλ και υψηλές δυνατότητες, όλα υπό το πρίσμα της αποδοτικής υβριδικής ισχύς Plug-in Hybrid. Ο φινετσάτος και σύγχρονος σχεδιασμός του στο εξωτερικό καθώς και ο προσαρμόσιμος, ευέλικτος χώρος του στο εσωτερικό, συνδυάζονται άψογα και σας προσφέρουν τα καλύτερα στοιχεία σε ένα μόνο μοντέλο.

Οδηγική ελευθερία

Με το έξυπνο αυτορυθμιζόμενο σύστημα ελέγχου ταχύτητας μπορείτε να ταξιδεύετε με την ταχύτητα που έχετε επιλέξει εξ’ αρχής. Εάν ο ενσωματωμένος αισθητήρας ραντάρ εντοπίσει ένα προπορευόμενο όχημα, επιβραδύνει το όχημά σας ώστε να διατηρεί μια ασφαλή απόσταση. Στη συνέχεια, όταν ανοίξει ο δρόμος μπροστά από το αυτοκίνητό σας, το σύστημα επιταχύνει αυτόματα στην προεπιλεγμένη ταχύτητα. Προσθέστε σε αυτό το σύστημα ειδοποίησης αλλαγής λωρίδας, που σας βοηθά να παραμένετε στη λωρίδα σας, κάνοντας έτσι τις μεγάλες διαδρομές ακόμα πιο ευχάριστες.

Τα καλύτερα στοιχεία και των δύο κινητήρων

Όποιος και αν είναι ο προορισμός σας, το νέο Kuga Plug-in Hybrid χρησιμοποιεί δύο πηγές ενέργειας για να σας μεταφέρει. Το προηγμένο ηλεκτρικό σύστημα κίνησης σάς επιτρέπει να πραγματοποιείτε μικρότερες διαδρομές με μηδενικές εκπομπές ρύπων, ενώ μπορεί να φορτίζει οπουδήποτε υπάρχουν διαθέσιμες παροχές ρεύματος. Για μεγαλύτερες διαδρομές, ο βενζινοκινητήρας Duratec 2,5 λίτρων διασφαλίζει ότι μπορείτε να πάτε όσο μακριά επιθυμείτε και βοηθά στην επαναφόρτιση της μπαταρίας ενώ κινείστε. Αυτό το Plug-in Hybrid είναι σίγουρα μια επιλογή χωρίς συμβιβασμούς, καθώς προσφέρει τα καλύτερα στοιχεία και των δύο κινητήρων.

Ξεκλειδώστε έναν κόσμο συνδεσιμότητας

Το ολοκαίνουργιο Kuga είναι πλέον διαθέσιμο με το ενσωματωμένο μόντεμ FordPassConnect1, προσφέροντάς σας μια ολόκληρη σειρά νέων λειτουργιών που αναβαθμίζουν τα ταξίδια σας. Αποκτήστε το 4G LTE Wi-Fi2για έως δέκα συσκευές, και στείλτε έναν προορισμό απευθείας από το τηλέφωνό σας στο σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου σας, για να λάβετε ενημερώσεις3 για την κίνηση σε πραγματικό χρόνο ενώ είστε στη διαδρομή. Οι προηγμένες του τηλε-λειτουργίες σας επιτρέπουν να ελέγχετε και να παρακολουθείτε το νέο Kuga σας από όπου κι αν βρίσκεστε. Χρησιμοποιήστε το τηλέφωνό σας για να εντοπίσετε το όχημά σας, να το κλειδώσετε και να το ξεκλειδώσετε από μακριά, ακόμα και να ξεκινήσετε τον κινητήρα από μακριά για να το ζεστάνετε τις κρύες ημέρες.

Ευέλικτα καθίσματα ανάλογα με τις ανάγκες σας

Το νέο Kuga έχει σχεδιαστεί με μια δυναμική νέα εσωτερική διαμόρφωση, που σας προσφέρει απόλυτη ελευθερία και προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες σας και την διάρκεια της μετακίνησής σας. Χρειάζεστε περισσότερο χώρο αποσκευών για ένα μεγάλο ταξίδι ή προτιμάτε την πολυτέλεια ενός μεγαλύτερου χώρου για τα πόδια στο πίσω μέρος; Τα ευέλικτα πίσω καθίσματα σύρονται προς τα εμπρός ή προς τα πίσω σύμφωνα με τις ανάγκες σας, έτσι ώστε να μπορείτε να μεταφέρετε οτιδήποτε χρειάζεστε.

 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ:

https://www.ford.gr/future-vehicles/new-kuga#