Focus ST

ΤΟ ΝΕΟ FORD FOCUS ST ΕΡΧΕΤΑΙ!!!

Κατασκευασμένο για υψηλές επιδόσεις.

Διαθέτει νέο, πιο ισχυρό κινητήρα, σπορ ανάρτηση ST και πιο έξυπνη τεχνολογία για να είστε πάντα συνδεδεμένοι. Το νέο Focus ST είναι σχεδόν εδώ, και έχει σχεδιαστεί με σκοπό να προσφέρει την απόλυτη οδηγική εμπειρία Focus.

Πραγματική οδηγική απόλαυση

Αυτό είναι το Focus όπως δεν το έχετε ξαναδεί ποτέ. Το νέο Focus ST είναι αριστοτεχνικά σχεδιασμένο ώστε να είναι πιο ισχυρό, πιο αξιόπιστο και πιο απολαυστικό στην οδήγηση από ποτέ. Ο βενζινοκινητήρας EcoBoost 2,3 λίτρων αναμένεται να παράγει μια εντυπωσιακή ροπή στρέψης 420 Nm και ισχύ 280 PS. Αυτό είναι αρκετό για να σας πάει από τα 0 στα 62 mph σε μόλις 6 δευτερόλεπτα. Η νέα, ρυθμιζόμενη με ακρίβεια ανάρτηση σας επιτρέπει να νιώσετε πραγματικά το οδόστρωμα, σας παρέχει μεγαλύτερο έλεγχο και κάνει την οδήγηση πιο συναρπαστική.

Πιο έξυπνη απόδοση

Αυτό δεν είναι μόνο το πιο ισχυρό και πιο αξιόπιστο Focus ST, είναι και το πιο έξυπνο. Μόλις καθίσετε πίσω από το τιμόνι και βολευτείτε στα καθίσματα RECARO Performance, θα βρεθείτε περιστοιχισμένοι από μια σειρά προηγμένων τεχνολογιών που απογειώνουν κάθε ταξίδι. Ένα προαιρετικό μόντεμ FordPass Connect παρέχει σε πραγματικό χρόνο ενημερωμένες πληροφορίες για την κυκλοφορία, ειδοποιήσεις για την κατάσταση του οχήματος ενώ σας επιτρέπει ακόμη να κλειδώνετε και να ξεκλειδώνετε το αυτοκίνητό σας εξ αποστάσεως. Το B&O ηχοσύστημα 675-watt με 10 ηχεία διασφαλίζει μια ποιοτική ηχητική εμπειρία.

Μέγιστος έλεγχος

Για πρώτη φορά, το νέο Focus ST διαθέτει ένα Electronic Limited Slip Differential (ηλεκτρονικό διαφορικό). Αυτή η προηγμένη τεχνολογία έχει σχεδιαστεί για τη μεγιστοποίηση της πρόσφυσης και την επίτευξη βελτιωμένων επιδόσεων και σταθερότητας. Το σύστημα αναλύει συνεχώς την ταχύτητά σας, τη γωνία σας και τις συνθήκες του δρόμου και στη συνέχεια στέλνει αυτόματα τη ροπή στρέψης όπου χρειάζεται. Αυτό διασφαλίζει ότι ο τροχός με την μεγαλύτερη πρόσφυση θα δέχεται την μεγαλύτερη ισχύ προκειμένου να έχετε έλεγχο και ισχύ όταν αλλάζετε λωρίδα, σε απαιτητικά οδοστρώματα ή όταν επιταχύνετε στις στροφές του δρόμου.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ:

https://www.ford.gr/future-vehicles/new-focus-st?vehicleNavCategory=fv