Focus

Κάνατε την επιλογή σας;

Νέο FORD FOCUS!

Όλα όσα γνωρίζετε και αγαπάτε στο Focus. Προσθέστε ένα ολοκαίνουργιο επίπεδο έξυπνης σχεδίασης, ένα χαρακτηριστικά μοντέρνο στυλ και περισσότερο χώρο από ποτέ. Συνδυάστε τα τώρα με την εξαιρετικά προηγμένη συνδεσιμότητα και μια γκάμα εντυπωσιακών τεχνολογικών συστημάτων υποβοήθησης οδηγού που θα εκτιμήσετε πραγματικά. Αυτό είναι το νέο Focus. Και σύντομα, θα μπορείτε να τα ανακαλύψετε όλα.

Τεχνολογία με σκοπό

Το νέο Focus έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει την οδηγική σας εμπειρία με κάθε τρόπο.

Αυτό το αυτοκίνητο επόμενης γενιάς είναι εξοπλισμένο με προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως τα τεχνολογικά συστήματα υποβοήθησης οδηγού συμπεριλαμβανομένου του αυτορυθμιζόμενου συστήματος ελέγχου ταχύτητας (ACC) με Stop and Go και Lane Centring, καθώς και το σύστημα Active Park Assist 2. Μαζί, αυτές οι έξυπνες τεχνολογίες μπορούν να βοηθήσουν τη διαχείριση της επιτάχυνσης, του φρεναρίσματος, ακόμα και της οδήγησης. Πρόκειται για τεχνολογικά συστήματα τόσο εύκολα και χρήσιμα που θα αναρωτιέστε πώς τα καταφέρνατε μέχρι τώρα χωρίς αυτά.

Άνεση και συνδεσιμότητα

Καθαρές γραμμές, μια κομψή σχεδίαση και εκλεπτυσμένη εμφάνιση. Το εσωτερικό του ολοκαίνουργιου Focus είναι πιο άνετο, ευρύχωρο και στυλάτο από ποτέ. Είναι επίσης πάντα συνδεδεμένο. Το SYNC 3 με φωνητικό έλεγχο διατηρεί την επαφή και τον έλεγχο του τηλεφώνου σας, της ψυχαγωγίας σας και του συστήματος πλοήγησης.

Η ισχύς που θέλετε και η αποδοτικότητα που χρειάζεστε

Το νέο Focus είναι διαθέσιμο με μια γκάμα πανίσχυρων και εξαιρετικά οικονομικών κινητήρων, οι οποίοι διαθέτουν 8-τάχυτο αυτόματο ή 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων. Η εξωτερική σχεδίαση έχει λαξευτεί έτσι που να δημιουργεί ένα σχήμα αθλητικό και αεροδυναμικό, το οποίο βοηθάει παράλληλα και στη βελτίωση της αποδοτικότητας.

Η ασφάλειά σας είναι προτεραιότητά μας.

Μια σειρά έξυπνων τεχνολογικών συστημάτων έχουν σχεδιαστεί για την προστασία τη δική σας, της οικογένειάς σας και των συνεπιβατών σας στον δρόμο. Για παράδειγμα, το σύστημα ενεργούς πέδησης, το σύστημα αποφυγής σύγκρουσης και το σύστημα ανίχνευσης ποδηλατών μπορούν να σας προειδοποιήσουν για πιθανές συγκρούσεις, ακόμα και να φρενάρουν αυτόματα το όχημα εάν δεν αντιδράσετε εγκαίρως.

Χώρος για όλα

Το νέο εσωτερικό αξιοποιεί στο έπακρο κάθε τετραγωνικό χιλιοστό του χώρου του για να σας χαρίσει όσο το δυνατό περισσότερη ευελιξία. Υπάρχει άπλετος χώρος για το κεφάλι, τα πόδια και τους αγκώνες στο μπροστινό και πίσω μέρος του οχήματος, έτσι ώστε ακόμα και οι πιο ψηλοί επιβάτες να αισθάνονται άνετα. Τα πίσω καθίσματα χωρίζονται σε αναλογία 60/40 και διπλώνουν σχεδόν τελείως, για να μεγιστοποιήσουν το χώρο για τις αποσκευές. Ενώ υπάρχει και ένα ρυθμιζόμενο δάπεδο φόρτωσης στο χώρο αποσκευών, το οποίο μπορεί να ανυψωθεί για να δημιουργηθεί ένας κρυφός αποθηκευτικός χώρος ή να χαμηλώσει για να μεγαλώσει ο χώρος φόρτωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ:

https://www.ford.gr/cars/new-focus?vehicleNavCategory=all%20cars