Ανταλλακτικά Ford

services_partsΚατασκευάζουμε τα ανταλλακτικά μας με τα ίδια υψηλά στάνταρ που κατασκευάζουμε και τα αυτοκίνητά μας. Έχοντας πάνω από 100 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή αυτοκινήτων, γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να κρατήσετε το Ford σας 100% Ford για δική σας ασφάλεια αλλά και των επιβατών σας. Για να μην πέσετε λοιπόν σε απομιμήσεις, γνήσια ανταλλακτικά Ford.

Ασφάλεια
Έχουμε φροντίσει ώστε το Ford σας να παρέχει κορυφαία προστασία τόσο στους επιβαίνοντες, όσο και στους πεζούς. Γι’ αυτό τα γνήσια ανταλλακτικά Ford είναι σχεδιασμένα, κατασκευασμένα και δοκιμασμένα για να ικανοποιούν ή να υπερβαίνουν τους ισχύοντες κανονισμούς και πρότυπα ασφαλείας. Για παράδειγμα, ανεξάρτητα συγκριτικά τεστ που έγιναν από τον MIRA (Motor Industry Research Association) για λογαριασμό της Ford Ευρώπης το 2006, έδειξαν ότι, αν παρασύρετε έναν πεζό, ο κίνδυνος τραυματισμού του είναι έως 17% μεγαλύτερος με τις απομιμήσεις καπό που δοκιμάστηκαν, σε σύγκριση με το γνήσιο ανταλλακτικό της Ford.

Επιδόσεις
Όλα τα εξαρτήματα του Ford σας είναι σχεδιασμένα να συνδυάζονται άψογα μεταξύ τους για ιδανική απόδοση, απόλυτη άνεση και μέγιστη οικονομία καυσίμου. Το ίδιο ισχύει και για τα γνήσια ανταλλακτικά Ford αφού κατασκευάζονται με τις ίδιες προδιαγραφές όπως και τα εργοστασιακά τοποθετημένα εξαρτήματα.

Ποιότητα
Τα υψηλά στάνταρ σχεδιασμού και κατασκευής που έχουν να επιδείξουν τα γνήσια ανταλλακτικά Ford, τους εξασφαλίζουν άψογη εφαρμογή και φινίρισμα, αξιοπιστία και απόδοση. Είναι σχεδιασμένα να ταιριάζουν άψογα χωρίς να πιέζονται, χωρίς κενά ή παραμορφώσεις, με το ίδιο φινίρισμα όπως και τα εξαρτήματα παραγωγής.

Αξία
Κρατήστε το Ford σας 100% Ford για να μπορέσετε να το πουλήσετε πιο εύκολα. Αν θελήσετε να πουλήσετε το αυτοκίνητό σας, οι υποψήφιοι αγοραστές θα ακούσουν με ικανοποίηση ότι έχετε χρησιμοποιήσει μόνο γνήσια ανταλλακτικά Ford. Μια εξασφάλιση, για την οποία ευχαρίστως θα πληρώσουν επιπλέον

Επωνυμία
Μπορείτε να ξεχωρίσετε ένα γνήσιο ανταλλακτικό Ford από την επωνυμία. Το εύκολα αναγνωρίσιμο λογότυπό μας βρίσκεται συνήθως σε εμφανή θέση

Εγγύηση
Για το σέρβις, τις επισκευές, τις εργασίες φανοποιίας ή την επιλογή αξεσουάρ Ford, η εγγύηση Ford σας δίνει απόλυτη σιγουριά. Όλες οι επισκευές εκτελούνται σύμφωνα με τα υψηλότερα ποιοτικά στάνταρ. Επιπλέον, αν αποφασίσετε να πουλήσετε το Ford σας, η εγγύηση μεταβιβάζεται και συνεχίζεται σε όφελος του νέου ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου. Η εγγύηση αμαξώματος κατά της διάτρησης συνεχίζει να ισχύει για ολόκληρο το αυτοκίνητο, μόνο αν στις επισκευές χρησιμοποιούνται αποκλειστικά γνήσια ανταλλακτικά Ford.

Αξεσουάρ & Ford Boutique
Πραγματικά μπορείτε να κάνετε το Ford σας τόσο ιδιαίτερο όσο είστε κι εσείς με τα ειδικά αξεσουάρ μας, από πρακτικά βρεφικά καθίσματα, μέχρι κομψά δερμάτινα σαλόνια. Και όσο είστε σ’ αυτήν την ιστοσελίδα, γιατί να μην επισκεφθείτε τη Ford Boutique και να απολαύσετε την αποκλειστική σειρά πολυτελών προϊόντων που διαθέτουμε;

Αξεσουάρ Ford
Επιλέξατε το Ford σας γιατί ο σχεδιασμός, η εμφάνιση και τα χρώματά του ταιριάζουν με τα προσωπικά σας γούστα. Εμείς πιστεύουμε ότι το αυτοκίνητό σας πρέπει να είναι τόσο ιδιαίτερο όσο είστε κι εσείς. Γι’ αυτό σχεδιάσαμε μια σειρά από ποιοτικά αξεσουάρ, από όμορφα προσαρμοσμένα διακοσμητικά στοιχεία για το εσωτερικό, έως κιτ επιδόσεων και όμορφα πρόσθετα εξαρτήματα που θα ικανοποιήσουν την προσωπικότητα και το στυλ σας. Όλα τα προϊόντα μας είναι υψηλής ποιότητας, προσεκτικά επιλεγμένα και δοκιμασμένα ώστε να ικανοποιούν τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας και απόδοσης.

Κατάλογος αξεσουάρ Ford
Αναλυτικές πληροφορίες για όλη τη γκάμα αξεσουάρ που διαθέτουμε θα βρείτε στον κατάλογο που μπορείτε να προμηθευτείτε από του Επίσημους Εμπόρους Ford.

Ford Boutique
Η Ford διαθέτει πολλά είδη ένδυσης και αξεσουάρ, καθώς και εξοπλισμό σπορ και αναψυχής, ακόμα και μινιατούρες αυτοκινήτων. Για περισσότερες σχετικές πληροφορίες επισκεφθείτε τους Επίσημους Εμπόρους Ford.

Μια μεγάλη γκάμα από ανταλλακτικά Ford βρίσκεται εδώ: https://www.car.gr/parts/?uid=8210